Uw software partner sinds 1989

Gespecialiseerd in beheersoftware

Een eigen CRM-ERP-pakket, net als de onderneming Mafact genaamd.
Deze heeft geen eigen boekhoudsoftware maar is gekoppeld met de meeste Belgische boekhoudpakketten en kan op aanvraag de boekhoudkundige gegevens in een bepaald formaat exporteren.
En kan zeer gepersonaliseerd worden door zogenaamde “batches”, op maat geprogrammeerde “stukjes” die toegevoegd kunnen worden aan de basis- en bijkomende modules.

Mafact is een expert in Winbooks boekhouding

Mafact heeft alle competenties in huis om elke vraag over de producten uit het WinBooks-assortiment en het First-assortiment te beantwoorden.
Mafact werkt samen met het bedrijf MCH, gold "partner" van WINBOOKS

Gespecialiseerd in het ontwikkelen van interfaces

Mafact heeft verschillende interfaces met het boekhoudpakket WinBooks ontwikkeld: imports en exports van aan- en/of verkoopfacturen en/of diverse posten voor salarissen, leasings, telefoondata, …, met of zonder analytische gegevens, imports van de gematchte betalingen van online betaalsites of andere gegevensbestanden die rechtstreeks of via API toegankelijk zijn.
Er kan voorzien worden dat ze door de gebruik(st)er opgestart moeten worden, dan wel automatisch via een “service” die 24/7 op een server of ervoor voorzien werkstation draait.
O.a. de volgende bestandtypes kunnen hiervoor gebruikt worden: Excel®, xml, txt, csv, SQL of in de cloud beschikbare data zoals API Azure, Codabox, Amazon, Google, sFTP, Smtp, ...